Blijf op de hoogte.

 
Samen sterk en samen gezond: Alphaplan en OmniformGroup vormen ESG | Tech
Civiele techniek, woningbouw en utiliteitsbouw voortaan samen onder één dak.
We vinden het belangrijk om een volledig dienstenpakket te kunnen aanbieden. Om net die extra stap te kunnen zetten en zo de opdrachtgever meer ontzorgen. Samen sta je sterker en ben je flexibeler. Een grotere organisatie kan beter inspelen op de behoeften van zowel collega’s als relaties op korte én lange termijn. Samen vormen we een club van 150 enthousiaste collega’s, die geïnteresseerd zijn in oplossingen, loyaal zijn naar elkaar en gedreven zijn om afspraken na te komen. Wij weten wat de markt wil en kunnen dat bieden. Dat is wat ons verbindt.

Sinds 12 november 2020 gaan Alphaplan en OmniformGroup samen verder. Beide bedrijven blijven hun eigen identiteit behouden en de succesvolle bedrijfsvoering van de afgelopen jaren wordt voortgezet. Beide bedrijven blijven solitair werken en daar waar synergie aan de orde is, zetten we dat nadrukkelijk in. Groot denken maar persoonlijk blijven. De schaalvoordelen van een grote onderneming, met behoud van de persoonlijke waarden.
 
“Groot denken maar persoonlijk blijven. De schaalvoordelen van een grote onderneming, met behoud van de persoonlijke waarden.”
ESG | Tech
Techniek is wat zowel OmniformGroup als Alphaplan kenmerkt en wat ons verbindt. Trots zijn we dan ook om nu samen verder te gaan onder ESG | Tech. Het aandeelhouderschap van onze bedrijven is gecombineerd in deze nieuwe onderneming. Zo blijven kennis, ervaring en continuïteit gewaarborgd. ESG | Tech is onderdeel van ESG. ESG bestaat uit actieve ondernemers die investeren in veelbelovende projecten en bedrijven. ESG heeft vanaf 2013 een belang in OmniformGroup. Verder investeert ESG onder andere in duurzaamheidsprojecten, innovatieve ICT-ontwikkelingen en bieden zij logistieke oplossingen aan. ESG is een betrokken investeerder: ze zorgt voor haar mensen en hecht belang aan zachte waarden zoals persoonlijke groei, vitaliteit en werkplezier.

Door samen een combinatie te vormen, staan we krachtiger in de markt. Door bij elkaar in de keuken te kijken verbreden we onze visie, wat een positief effect heeft op onze kernactiviteiten.

De toekomst
Wat is ons doel voor de aankomende jaren? Onze diensten zijn complementair en door onze samenwerking kunnen wij een opdracht volledig voorzien, van aannemen tot uitvoeren, vanaf de tekentafel tot aan het daadwerkelijke beheer van een huis of complete woonwijk. Maar wat ons betreft zijn we nog niet uitgegroeid. We blijven open staan voor en actief zoeken naar toevoegingen aan onze groep.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze digitale brochure.
 

Kom ook bij #teamomniformgroup.