Blijf op de hoogte.

 
De Mattie & Wietze van OmniformGroup: Matteo & Alwin
#vertelonsjouwverhaal
Het weekend zit erop, een nieuwe werkweek is begonnen. De koffie staat al klaar. We praten met zijn allen over het weekend en trappen zo samen de week af. Samen met projectleider Taco nemen we de planning door. Zo heeft iedereen weer op het netvlies wat er ze te wachten staat deze week.

Alwin is bezig met het project ‘Westmade-Noord’, waar een geheel nieuwe woonwijk wordt gerealiseerd. "Aan mij de taak om dit civieltechnisch in te gaan richten", aldus Alwin. "Ook ben ik bezig met het project gebiedsontwikkeling ‘Baanhoek-West’ in Sliedrecht. Die twee projecten bieden veel afwisseling en dat maakt mijn werk leuk en uitdagend."

"Een groot voordeel van werken bij OmniformGroup is dat je vrij wordt gelaten in het maken van je keuzes -- maar natuurlijk wel met de nodige sturing vanuit je projectteam. Hoe je dan vrij wordt gelaten? Nou, je kunt er bijvoorbeeld zelf voor kiezen om met het riool te beginnen, of toch liever met het asfalt of het groen. Als tekenaar kun je er je eigen stempel op drukken en dat maakt het werk ook persoonlijk. Jouw ontwikkeling, jouw ervaring en jouw kijk staat voorop!"
 
Als tekenaar druk je je eigen stempel op het werk, dat maakt het persoonlijk. Jouw ontwikkeling, ervaring en kijk staan voorop!
Alwin over zijn werk als technisch tekenaar
Matteo is op dit moment bezig met project ‘Gebiedsontwikkeling te Badhoevedorp’. Hier wordt in verschillende fasen een woongebied gecreëerd. Een complex project, omdat er woonwijken, fietspaden, parken én sportvelden moeten worden ingepast.

Matteo: "Op dit moment zijn wij met 7 tekenaars en leren veel van elkaar. We hebben een gezellige club waarmee we regelmatig ook een hapje gaan eten of een evenement bezoeken. Zo zijn we laatst naar een wedstrijd van Sparta geweest. Werkinhoudelijk kunnen we altijd terecht bij de projectleiders en werkvoorbereiders. Er heerst hier een informele bedrijfscultuur, waardoor je makkelijker met elkaar kunt samenwerken. Dit komt ook je professionele ontwikkelijk alleen maar ten goede, doordat je de juiste mensen met de juiste kennis altijd kunt aanspreken. Dat is lang niet bij elke organisatie het geval en dus zeker een voordeel aan werken bij OmniformGroup."

"De verbinding die je hebt als advies- en ingenieursbureau met de detacheringstak is een erg leuke. Het zorgt voor een hele andere dynamiek binnen de organisatie en zo praat je ook eens over hele andere dingen", zegt Matteo.

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen sterke punten. Een eigenschap die Alwin graag nog zou willen ontwikkelen is het ‘behulpzaam’ zijn richting zijn collega’s. Iets wat Matteo al heel goed onder de knie heeft. Matteo: "Dat heeft natuurlijk veel te maken met ervaring. Jij komt er wel! Hoe ik dat zeker weet? Alwin is heel gemakkelijk in de omgang. Hij heeft geen moeite om te communiceren met verschillende typen personen en op diverse niveaus binnen de organisatie." Een eigenschap die zeker van pas komt in zijn verdere carrière.
 

Kom ook bij #teamomniformgroup.