Blijf op de hoogte.

 
Fijne collega’s? Die regel je zelf bij #teamomniformgroup.
Want een goed team levert goed werk.
Van je collega’s moet je het hebben. Want een goed team levert goed werk. Daarom waarderen we bij OmniformGroup | ESG potentiële nieuwe teamleden die worden aangedragen door bestaande collega’s extra.
Alwin, sinds 3 jaar civieltechnisch tekenaar bij OmniformGroup, droeg op die manier oud-klasgenoot Philippe aan. Die stond op het punt van afstuderen aan de Hogeschool Rotterdam. “Ik stuurde Alwin een appje met de vraag of hij nog een bedrijf wist waar ze tekenaars of werkvoorbereiders zochten.”, zegt hij hierover. Alwin: “Bij ons ingenieursbureau weet ik dat we altijd goede nieuwe collega’s kunnen gebruiken. Dus gaf ik zijn contactgegevens door aan onze HR-afdeling.” Na een intakegesprek met de recruiter en een vervolggesprek met de teamleider kon Philippe aan de slag met een paar oefenprojecten. Ondertussen is hij volledig aan de slag als civieltechnisch tekenaar. Philippe: “Tijdens het intakegesprek was er meteen een klik. En ook tijdens mijn proefperiode ben ik vriendelijk ontvangen. Ik zie mezelf hier goed in het team passen.”
 
“Tijdens het intakegesprek was er meteen een klik. Ik zie mezelf hier goed in het team passen.”
Philippe over het intakeproces bij OmniformGroup
Via-via heeft dus een streepje voor. Maar met een bedankje, hoe fijn ook, koop je geen brood bij de bakker. Daarom waarderen we doorverwijzingen ook in een andere vorm, die van ons referral-programma. Collega’s belonen we met een cadeau naar keuze, afhankelijk van hoe ver een doorverwezen potentiële collega in ons aannameproces is gekomen. Want uiteindelijk we gaan natuurlijk voor een nieuw teamlid!
 

Kom ook bij #teamomniformgroup.