Blijf op de hoogte.

ESG | Tech op 35e plek in Top50 Ingenieursbureaus
Hier wordt iets moois ontwikkeld.
Wij bouwen verder. In een algemene periode van pauze koos OmniformGroup voor versnellen en vormde samen met Alphaplan een nieuwe combinatie onder ESG | Tech. Dat werpt meteen zijn vruchten af: in de jaarlijkse Top 50 Ingenieursbureaus van het Technisch Weekblad stegen we naar de 35e plek. In een jaar dat volgens TW vooral in het teken stond van ‘gematigde groei’, realiseerden wij door onze combinatie een ruime groei. En wat ons betreft is dit nog maar het begin. Adviesbureau VGG sluit zich aan bij ESG| Tech. Daarmee zet VGG een belangrijke stap richting de toekomst, als onderdeel van een groter geheel dat mens & techniek dient: door bouwen boven én in de grond. Door onze krachten te bundelen, maken we onze groeiambities samen waar. We zijn ontzettend trots op deze toevoeging aan onze technische divisie.
 
“Door onze krachten te bundelen, maken we onze groeiambities samen waar. We zijn ontzettend trots op deze toevoeging aan onze technische divisie.”
OmniformGroup vormt een stevige combinatie met Alphaplan en VGG als ESG | Tech
Samen denken we groots maar altijd met behoud van onze persoonlijke aanpak. Onze collega’s werken multidisciplinair samen gebied van civiele techniek, advies in de woning- & utiliteitsbouw en de elektrotechnische aansturing van kunstwerken. Zo kunnen we onze relaties nog beter ondersteunen in een alsmaar veranderende markt. Er ligt nog veel meer moois in het verschiet. Meer te weten komen over ESG | Tech? Zie www.esg-tech.nl
 

Kom ook bij #teamomniformgroup.