Blijf op de hoogte.

 
Eli faciliteert de Wubbo Ockels van morgen bij ESA Estec
#vertelonsjouwverhaal
Eli begon zijn loopbaan ooit bij een ander ingenieursbureau, waar hij 11 jaar als gedetacheerde ervaring opdeed. Na wat omzwervingen kwam hij in 2008 via zijn netwerk bij OmniformGroup terecht. Hij werkte toen onder andere aan een opdracht in Rotterdam, met Fortis als investeerder. Als gevolg van de bankencrisis werd deze opdracht gestopt.

Via OmniformGroup ging hij in 2010 aan de slag bij Esa Estec in de rol van multidisciplinaire projectcoördinator. Het leuke van de functie is de diversiteit. Hij doet nieuwbouw, sloop en verbouwingen op het ESA-terrein in Noordwijk. Geen project is hetzelfde doordat er steeds nieuwe technologieën zijn die in de ruimtevaart toegepast worden - en dus ook getest moeten worden. Hiervoor moeten de laboratoria en testfaciliteiten regelmatig worden aangepast. Bij sommige projecten is hij met de jaren meegegroeid met de technische ontwikkeling van de interne opdrachtgevers, wat het werk extra leuk maakt, zegt hij daarover. Kortom: in zijn dagelijkse werk past hij laboratoria aan naar de wensen van de interne opdrachtgevers.
 
“De diversiteit is het leukste. Er zijn steeds nieuwe technologieën in de ruimtevaart die getest moeten worden. Dus de laboratoria en testfaciliteiten worden regelmatig aangepast.”
Eli over zijn werk bij ESA Estec via OmniformGroup
Een ander aspect wat hij heel leuk vindt is de internationale werkomgeving. Het werken met diverse Europese culturen is fascinerend, zegt hij. Niet altijd even makkelijk maar wél heel uitdagend. Dan ervaar je dat, ondanks dat we allemaal Europeanen zijn, er toch grote verschillen zijn in gewoontes en beleving.

Zijn werk doet hij vol overgave, maar naast zijn werk zijn er ook nog andere passies. In zijn vrije speelt hij als drummer in een band (Blauwe Bes band), waarmee hij zo’n 5 keer per jaar optreedt. Verder vult hij zijn vrije tijd met het verzamelen van films op DVD, vliegtuigmodellen en staat hij regelmatig op beurzen met modelauto’s. ’s Avonds gaat hij graag met vrienden uit eten of naar de bioscoop.

Door de wens vanuit opdrachtgever ESA is Eli inmiddels over naar het bedrijf dat op Estec eerst als tussenpersoon fungeerde. We hebben altijd prettig met Eli samengewerkt en wensen hem ook alle goeds toe in de toekomst.
 

Kom ook bij #teamomniformgroup.