Over ons

OmniformGroup

OmniformGroup is actief in de openbare ruimte, grond- weg- en waterbouw, infra, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en aangrenzende disciplines. OmniformGroup is een advies- en ingenieursbureau (OmniformEngineering en Omniform Technical Solutions) en levert technisch personeel op projectbasis (OmniformProjects).

Wat we doen? Een brug slaan tussen mensen en techniek, om zo onze leefomgeving te verbeteren. Onze missie is het creëren van een steeds duurzamere leefomgeving, met oog voor mens en milieu. Dat doen we altijd volgens onze kernwaarden: positief, creatief en flexibel, eerlijk en betrouwbaar. We zijn een betrokken partner en houden van korte lijnen en snel schakelen. 

 

Onze disciplines


Omniform Engineering

Omniform Engineering organiseert, adviseert, onderzoekt, ontwerpt en stelt contracten op. Van initiatie tot realisatie. Van planvorming tot en met aanbesteding van uw project. En daarna verzorgen wij de contractbegeleiding. Daarbij streven wij naar een integrale projectaanpak, waarbij wij alle technische disciplines en hun onderlinge samenhang overzien. Ons strategisch omgevingsmanagement, raakvlakkenmanagement en risicomanagement zetten we daarbij graag voor u in.

Omniform Projects

OmniformProjects verbindt mensen en stelt haar netwerk voor hun open. Wij adviseren en ondersteunen op het gebied van human resource en personeelsvraagstukken. Van het flexibele beschikbaar stellen van individuele technische specialisten tot complete projectteams. We helpen u om uw projectorganisatie op poten te zetten met een 'best-for-project' benadering. Daarbij adviseren wij u graag hoe u risico's zoals ketenaansprakelijkheid en compliance in uw projectorganisatie kunt beperken of voorkomen.

Omniform Technical Solutions

Omniform Technical Solutions organiseert, adviseert, ontwerpt en begeleidt installaties van infrastructurele objecten. Nieuwbouw of revisie? We doen het beide. Ook nemen we projecten turn-key aan en voeren deze uit. En of het nu de aandrijving, besturing of andere installaties betreft. Wij leggen de verbinding tussen Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Daarbij overzien wij het einddoel: een probleemloos werkende installatie, waarvan alle onderdelen goed met elkaar communiceren.